fbpx

MISSION

Να δημιουργούμε brands με καθαρό σκοπό τα οποία επικοινωνούν το μήνυμά τους καθαρά και αποτελεσματικά στους πελάτες τους στο ψηφιακό κόσμο.

VISION

Να αλλάξουμε την αντίληψη του κόσμου για την διαφήμιση. Στα hounds ονειρευόμαστε ενα κόσμο που θα αντιλαμβάνεται ότι η διαφήμιση αφορά την σύνδεση του προϊόντος/υπηρεσίας με τις ανάγκες του καταναλωτή. Όλα είναι θέμα ξεκάθαρης επικοινωνίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Στους διψασμένους επιχειρηματίες. Τους τρελούς και τους “προβληματικούς”.

Αυτούς που δεν συμμορφώνονται και δεν ακολουθούν το πλήθος.

Αυτούς που δεν φοβούνται να αποτύχουν ξανά και ξανά.

Αυτούς που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την άνεση και την σιγουριά τους.

Πως ξεκινήσαμε;

“Ρε, θέλεις να κάνουμε ένα podcast;”

Ο Σπύρος και ο Γιώργος είναι δύο τύποι που γνωρίστηκαν, έκαναν λιγο παρέα και μια μέρα αποφάσισαν να κάνουν ένα podcast για το Marketing, έτσι για την πλάκα τους.

Μια μέρα αποφασίσαμε να γράψουμε ένα κείμενο, να γυρίσουμε ένα video, ανεβάσαμε μια διαφήμιση για να δούμε πώς θα πάει..Μετά απο 6 μέρες, συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε διαφημιστική εταιρεία και να δουλεύουμε μαζί. Μετά απο μια βόλτα στον πεζόδρομο του Πεδιαίου αυτό ονομάστηκε Digital Hounds.

Η νοοτροπία των Hounds

Δεν υπάρχει το “να δοκιμάσουμε” Το κάνεις ή δεν το κάνεις. Η hounds “αγέλη” αποτελείται απο hounds που εχουν τις ικανότητες να τελειώσουν την δουλειά. Δεν χάνουμε χρόνο να συζητάμε προβλήματα. Συγκεντρωνόμαστε στις λύσεις.

Η ομάδα των hounds

Σπύρος Δαρζέντας
MARKETER & OWNER

“Αγαπώ το καπνιστό ουίσκι και την heavy metal. Παίζω ηλεκτρική κιθάρα, χορεύω rock ΄n΄ roll και μαθαίνω Ιταλικά. Πιστεύω στην ελεύθερη αγορά χωρίς κράτος και είμαι παθιασμένος με την ατομική ελευθερία. Έχω βρεθεί σε χώρες του εξωτερικού χωρίς χρήματα και κατάφερα να αποκτήσω οικονομική άνεση. Απεχθάνομαι τα “πρέπει” και τις δικαιολογίες. Ελκύομαι από την θετικότητα και την αισιοδοξία. Στον ελεύθερο χρόνο μου, διαβάζω βιβλία, πηγαίνω σινεμά και περπατώ σε γραφικά δρομάκια βγάζοντας φωτογραφίες. Απέρριψα εργασιακή θέση στην Ελβετία για να ανοίξω την πρώτη μου εταιρεία στα 26 στην Κύπρο.”

Xριστίνα Συμεού
GRAPHIC DESIGNER HOUND

Αγαπώ την τέχνη, τον καφέ και τα σκυλιά. Υποστηρίζω ότι μπορείς να έχεις χόμπι όπου και να βρισκεσαι, κουβαλώντας πάντοτε μαζί μου μια κασετίνα και ένα sketchbook για δημιουργικές στιγμές. Η αγαπημένη μου φράση, έιναι το “Design can be art. Design can be aesthetics. Design is so simple, that’s why it’s so complicated”, από τον Paul Rand. Η θάλασσα, είναι το αγαπημένο μου μέρος για ηρεμία. “

Mάγδα Βενιζέλου
ACCOUNT MANAGER HOUND

Είμαι εν δυνάμη γεωπόνος, που λατρεύει την οργάνωση και τα κουτάκια της, με αποτέλεσμα να βρεθώ στα Digital Hounds για να τα βάλω σε τάξη.
Λάτρης της φωτογραφίας, του κρασιού και κάποιοι θα έλεγαν και της σοκολάτας.
Θα ήθελα να ταξιδέψω όσο περισσότερο μπορώ και να βρεθώ στα πιο κοινότυπα και μη μέρη του κόσμου. Ψάχνω ακόμα να βρω τη δημιουργικότητά μου, μάλλον στα λάθος σημεία. Αγαπημένη μου φράση: “You are allowed to be both a masterpiece and a work in progress simultaneously” – Sophia Bush.

Γιώργος Κλείτου
DESIGNER & CO -FOUNDER

“ Όταν δεν είσαι δημιουργικός παύεις να υπάρχεις.” Η δημιουργηκότητα είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους τόσο ξεχωριστό είδος. Είναι η ενέργεια μας και ο σκοπός στη ζωή μας. Έχω ξεκινήσει και παρατήσει το πανεπιστήμιο δύο φορές. Έκανα διάφορες δουλειές και ταξίδεψα σε πολλές χώρες όταν ήμουν αεροσυνοδός. Η νούμερο ένα επίσκεψη σε κάθε προορισμό που πάω είναι τα μουσεία. Μπορώ να κάθομαι και να βλέπω σαν χαζός το πιο περίεργο πράγμα και πολλές φορές να μην ξέρω καν γιατί με πορώνει. Συγκεντρώνομαι ακούγοντας ηλεκτρονική μουσική. Διαβάζω λίγο, μετά αποκοιμάμε. Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες εποχής και ιστορίας. Δεν χάνω καινούργιο ντοκιμαντέρ στο Netflix. Άφησα την σιγουριά μιας θέσης εργασίας γιατί πιστεύω πως έχουμε πολλά να δημιουργήσουμε στα hounds.

Tα hounds έχουν να πούν περισσότερα. Διάβασε το blog μας για περισσότερα.