Εγγράψου στο live Μάθημα Facebook Ads για το πως ακριβώς να φτιάχνεις διαφημίσεις που πουλάνε ➙

Πως ακριβώς να έρθεις στο Hounds studio;

Βήμα βήμα οδηγός για το πως ακριβώς να έρθεις.

Πού να παρκάρεις;

Επίλεξε το parking που σε βολεύει από την λίστα και πάτησε πάνω για να σου ανοίξει οδηγίες στο Google Maps με το πως να φτάσεις σε αυτό.
 1. Parking Fokionos & Apollonos
 2. Ledras Municipal Parking
 3. Οδός Βασίλειου Βουλγαροκτόνου, δρόμος Εφημερίδα Πολίτης
 4. Parking Φανερωμένης
 5. Solonos Parking
 6. D’Avilla Bastion Parking

Τα πράσινα σημεία είναι που επιτρέπεται η στάθμευση, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Τα κόκκινα σημεία τα parking που μπορείς να παρκάρεις.

Η πορτοκαλί πινέζα είναι η τοποθεσία των Hounds.

Επίλεξε το parking που σε βολεύει από την λίστα και πάτησε πάνω για να σου ανοίξει οδηγίες στο Google Maps με το πως να φτάσεις σε αυτό.
 1. Parking Fokionos & Apollonos
 2. Ledras Municipal Parking
 3. Οδός Βασίλειου Βουλγαροκτόνου, δρόμος Εφημερίδα Πολίτης
 4. Parking Φανερωμένης
 5. Solonos Parking
 6. D’Avilla Bastion Parking

Τα πράσινα σημεία είναι που επιτρέπεται η στάθμευση, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Τα κόκκινα σημεία τα parking που μπορείς να παρκάρεις.

Η πορτοκαλί πινέζα είναι η τοποθεσία των Hounds.

Πώς να βρεις το Hounds studio;

Αν έρχεσαι από Πλατεία Ελευθερίας μέσω Λήδρας

Με κατεύθυνση από την Πλατεία Ελευθερίας προς το checkpoint (Πάτησε εδώ για να σε οδηγήσει στο σημείο έναρξης)

IconΠροχωράς ευθεία στη Λήδρας με πλάτη στην πλατεία. Η Λήδρας είναι ο κεντρικός πλακόστρωτος δρόμος, αριστερά από το LA CROISSANTERIE.
IconΣτο πρώτο τετράγωνο θα συναντήσεις αριστερά ένα mini market και δεξιά στην γωνία στο τέλος του τετραγώνου είναι τα Μikel.
IconΣτο αμέσως επόμενο τετράγωνο, θα δεις στο δεξί σου χέρι τα burger king, και αριστερά μια κρεπερί. Αμέσως μετά στα αριστερά σου είναι το Coffee Berry. Ακριβώς απέναντι στο δεξί σου χέρι θα δεις το Pieto, το αγαπημένο καφέ του Σπύρου.
IconΜπες μέσα στο καφέ, μέσα στην στοά. Προχώρησε ευθεία. Λίγο ακόμα. Μέχρι να φτάσεις στο κέντρο της στοάς. Κοίταξε πάνω το μπαλκόνι. Θα δεις τη neon πορτοκαλί πινακίδα να γράφει Digital Hounds. Προχώρησε στο άλλο μισό της στοάς, να μπεις μέσα στο εστιατόριο της Eυρούλλας.
IconΠέρασε το σημείο που ψήνουν και στο δεξί σου χέρι θα βρεις την πράσινη πόρτα με την πορτοκαλί πινακίδα Digital Hounds.
Αν έρχεσαι από το check point μέσω Λήδρας
IconΠροχωράς ευθεία τη Λήδρας με κατεύθυνση προς την πλατεία.
IconΠερπάτησε μέχρι να περάσεις τα McDonald’s στο δεξί σου χέρι και έπειτα τα H&M. Το προσπερνάς κι αυτό.
IconΣτο τέλος του επόμενου τετραγώνου θα δεις στη δεξιά γωνία το IL Forno με την Ιταλική κουζίνα. Το περνάς κι αυτό.
IconΣτο επόμενο τετράγωνο θα δεις στο δεξί σου χέρι το Coffee Berry. Ακριβώς απέναντι, στο αριστερό σου χέρι θα δεις το Pieto, το αγαπημένο καφέ του Σπύρου.
IconΜπες μέσα στο καφέ, μέσα στην στοά. Προχώρησε ευθεία. Λίγο ακόμα. Μέχρι να φτάσεις στο κέντρο της στοάς. Κοίταξε πάνω το μπαλκόνι. Θα δεις τη neon πορτοκαλί πινακίδα να γράφει Digital Hounds. Προχώρησε στο άλλο μισό της στοάς, να μπεις μέσα στο εστιατόριο της Ευρούλας.
IconΠέρασε το σημείο που ψήνουν και στο δεξί σου χέρι θα βρεις την πράσινη πόρτα με την πορτοκαλί πινακίδα digital hounds.
Αν έρχεσαι από Πλατεία Ελευθερίας μέσω Ονασαγόρου

Με κατεύθυνση από την Πλατεία Ελευθερίας προς την Φανερωμένη (Πάτησε εδώ για να σε οδηγήσει στο σημείο έναρξης)

IconΠροχωράς μπροστά δεξιά στην Ονασαγόρου, με πλάτη στην πλατεία. Η Ονασαγόρου, είναι ο πλακόστρωτος δρόμος, δεξιά από το LA CROISSANTERIE.
IconΣτο αριστερό σου χέρι θα δεις το D’avilla Cafe με τους ναργιλέδες.Προσπέρασέ το.
IconΣτο επόμενο τετράγωνο, πριν φτάσεις στον Άβο, το αρμένικο στη γωνία με τις χαλουμωτές, θα δεις στο αριστερό σου χέρι μια στοά.
Icon Μέσα στην στοά, θα βρεις το ξακουστό εστιατόριο της Ευρούλας. Μπες κανονικά μέσα στην στοά και στο αριστερό σου χέρι, στα μέσα των τραπεζιών, θα βρεις την πράσινη πόρτα με την πορτοκαλί πινακίδα Digital Hounds
Αν έρχεσαι από το check point μέσω Ονασαγόρου

Με κατεύθυνση από τη Φανερωμένη προς την Πλατεία Ελευθερίας (Πάτησε εδώ για να σε οδηγήσει στο σημείο έναρξης)

IconΌπως έχεις πλάτη την Φανερωμένη, προχωράς στο δρόμο, ευθεία προς την πλατεία Ελευθερίας.
IconΣτο αριστερό σου χέρι έχεις το Super Market “Green Tree” και στο δεξί σου το Μουσικό Καφενείο.
IconΣτο τέλος του επόμενου τετραγώνου θα δεις στη δεξιά γωνία το IL Forno με την Ιταλική κουζίνα. Το περνάς κι αυτό.
IconΣτο επόμενο τετράγωνο έχεις στη δεξιά γωνία το Άβο, το γνωστό αρμένικο με τις χαλουμωτές, και στο αριστερό το Chocolate Maze, κρεπερί.
IconΠροχωράς λίγο ακόμα και στο ίδιο τετράγωνο, και στο δεξί σου χέρι θα δεις την Στοά Κλόκκαρη.
IconΜέσα στην στοά, θα βρεις το ξακουστό εστιατόριο της Ευρούλας. Μπες κανονικά μέσα στην στοά και στο αριστερό σου χέρι, στα μέσα των τραπεζιών, θα βρεις την πράσινη πόρτα με την πορτοκαλί πινακίδα Digital Hounds

Πώς να ανοίξεις την πόρτα;

Στο αριστερό μέρος της πράσινης πόρτας θα βρεις το κουδούνι.

Πατάς το κουμπί κι αμέσως θα ακούσεις να καλεί σαν να παίρνει τηλέφωνο.

Όντως παίρνει τηλέφωνο το κινητό των Hounds. Το κουδούνι έχει καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων.

Για αυτό, συγκράτησε την ανυπομονησία σου για μερικά δευτερόλεπτα, επειδή μετά τον 3ο χτύπο χτυπάει στο κινητό και σου ανοίγουμε αμέσως.

Σε ακραία περίπτωση που έχει κοπεί το ίντερνετ και έχει ξεσυνδεθεί το κουδούνι, μπορείς να καλέσεις στο κινητό του γραφείου 94 04 6782 ή να ενημερώσεις το εστιατόριο από κάτω και τα παιδιά ξέρουν τι να κάνουν.

Ή να ενημερώσεις το εστιατόριο από κάτω και τα παιδιά ξέρουν τι να κάνουν. Μόλις εισέλθεις στην πράσινη πόρτα, δεξιά σου θα βρεις μια θήκη για ομπρέλες. Μάλλον δεν θα βρέχει, αλλά μπορείς να αφήσεις οτιδήποτε δεν θες να κουβαλήσεις μαζί σου επάνω.

Κανόνες κτιρίου

Όχι κατοικίδια. Δεν επιτρέπεται να εισέλθει τίποτα που αναπνέει και δεν είναι άνθρωπος. Τα ζώα δεν συμπαθούν τον Σπύρο, όπως αρέσει να λέει ο ίδιος. Μεταξύ μας όμως, ξέρουμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και ο Σπύρος απλά φοβάται. Ή μπορεί να το βλέπει ανταγωνιστικά με τα physical hounds (= κυνηγόσκυλα), αφού εδώ υπάρχουν τα Digital Hounds. Κακό αστείο;

Όχι κάπνισμα. Ναι, επιτρέπεται το κάπνισμα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτός είναι ένας marketing τρόπος για να πεις ότι το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε εσωτερικούς χώρους. Εγώ ήθελα να γράψουμε απλά ότι δεν επιτρέπεται καθώς θεωρώ όλα τα υπόλοιπα περιττά, αλλά άντε να πεις στον Σπύρο να μην χρησιμοποιήσει κάπου marketing.

Όχι αρνητικές εκφράσεις. Δεν λέμε “δεν μπορώ”, “πάνε όλα χάλια”, “όλοι θέλουν το κακό μου”, κτλ. Εκφραζόμαστε πάντα με την θετική πλευρά. Η ζωή έχει μονίμως προβλήματα. Προβλήματα έχουν όσοι δεν ζουν την ζωή τους. Εμείς που τη ζούμε, έχουμε και προβλήματα, είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, και σημασία έχει το πως τα αντιμετωπίζουμε. Μόνο αυτό.

Τα λέμε σύντομα από κοντά

Το κουδούνι χτυπάει στο κινητό του Σπύρου, μετά τον 3ο χτύπο.