fbpx

Υπηρεσίες Digital
Marketing στην Κύπρο

Βγάλε το revenue που αξίζεις. Βρες τους πελάτες που χαίρεσαι να εξυπηρετείς. Φτάσε εκεί που προορίζεσαι να φτάσεις. Αξιοποίησε τον 21ο αιώνα, με μηδενικό burnout.

Υπηρεσίες Marketing

Social Media Διαχείριση

Πριν μπουν στο site ή στο κατάστημά σου, τσεκάρουν το account σου. Ποιος είσαι; Πώς τους μιλάς; Τι έχεις να δείξεις; Αν το προφίλ σου μοιάζει ερασιτεχνικό, το τελευταίο σου ποστ είναι μια χιονονιφάδα με glitter από πέρισυ τα Χριστούγεννα κι έχεις 7 like μέσο όρο σε ό,τι ανεβάζεις…θα σ’ εμπιστευόσουν; Τα social media δείχνουν τον επαγγελματισμό και την απήχηση που έχεις. Αντανακλούν τη δουλειά σου. Έλα στα hounds.

Facebook Ads

Αξιοποίησε κι εσύ την πιο αποτελεσματική – money making – πλατφόρμα του ίντερνετ! Χτίσε τ’ όνομά σου, βρες τους καλύτερους πελάτες, φτιάξε τη δική σου αγέλη, κάνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου διάσημα και … βγάλε λεφτά! Το Facebook φτιάχτηκε γι’ αυτό! Για να σ’ ενώνει με τους ανθρώπους σου. Προσοχή, όμως! Δεν αρκεί ένα απλό boost σ’ ένα random post. Χρειάζεται know how, στρατηγική, targeting.
Έλα στα hounds.

Κατασκευή Website

Πώς είναι το μαγαζί ή το γραφείο σου; Καθαρό; Διακοσμημένο; Έχεις οργανώσει τα ράφια ώστε ο πελάτης να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει; Να χαζεύει; Τον υπηρετείς με χαμόγελο, σωστά; Απαντάς ό,τι σε ρωτάει. Θες να νιώθει όμορφα και να εξυπηρετείται εύκολα. Το site σου είναι το μαγαζί σου, αλλά με πολλαπλάσιες δυνατότητες. Είναι το μοναδικό εργαλείο που μπορεί να σου βγάζει χρήματα 24 ώρες/ 24ωρο, χωρίς καν να είσαι εκεί ή να πληρώνεις υπαλλήλους.
Έλα στα hounds.

Google campaigns

Το 62% των πωλήσεων γίνεται μέσω Google και social media. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Ότι σε προσπερνούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν ΣΩΣΤΑ τις δυνατότητες της Google. Κι ότι σου κλέβει πελάτες ο ανταγωνιστής, απλώς επειδή χρησιμοποίησε τα σωστά keywords. Η ψηφιακή διαφήμιση είναι τέχνη και μπορείς να την έχεις. Έλα στα hounds.

SEO

“Αγορά σπιτιού Λεμεσός.” “Πού να βρω παλιά αρώματα.” “Πώς φεύγει ο λόξυγγας στα βρέφη;” — Για ό,τι κι αν μας απασχολεί, ρωτάμε τη Google! Αν είσαι μεσιτικό, αρωματοπωλείο ή παιδίατρος, θα μπορούσες να βγαίνεις στα πρώτα αποτελέσματα με το σωστό SEO! Αυτό σημαίνει δωρεάν traffic για το site σου, δωρεάν μελλοντικοί πελάτες για σενα. Ό,τι προϊόν ή υπηρεσία κι αν πουλάς, έλα στα hounds.

Content Creation

Δεν προλαβαίνεις, δεν ξέρεις πώς ή δεν θες ν’ ασχοληθείς με το να βγάζεις φωτογραφίες, να φτιάχνεις βίντεο / reels, infographics, carousel και ό,τι άλλο μπορεί να τραβήξει την προσοχή του χρήστη για να σταματήσει το σκρολάρισμα και να σε προσέξει; Θέλεις να προσφέρεις value, να (απο) δείξεις το expertise σου και τη δουλειά σου;
Έλα στα hounds.

Branding

Φτιάξε μια ισχυρή οπτική ταυτότητα στη μάρκα σου, αν θες να σε θυμούνται. Το branding είναι η προσωπικότητα της εταιρείας σου, ο τρόπος που μιλάει και ντύνεται, με ποιους κάνει παρέα (!), πώς διαφέρει απ’ τους υπόλοιπους, οι αξίες της και πώς τις επικοινωνεί. Κι η στρατηγική; Well…για να πετύχει η συνταγή, χρειάζεται στρατηγική.
Έλα στα hounds.

Marketing Consulting

Βάζεις χορηγούμενες και ίσα που βγάζουν τα έξοδά τους; Μπαίνουν πολλοί στο eshop σου, αλλά φεύγουν χωρίς να ψωνίσουν τίποτα; Έχεις ένα καταπληκτικό προϊόν ή μία υπηρεσία που μπορεί να αλλάξει ζωές, αλλά όλοι σε προσπερνούν; Βρίσκουμε μαζί τι φταίει και το διορθώνουμε. Έλα στα hounds.

Email Marketing

Φαντάσου να σου δίνει ο πελάτης σου τη διεύθυνση του σπιτιού του και το ελεύθερο να του χτυπάς το κουδούνι όταν έχεις μία καινούργια προσφορά! Το Εmail Μarketing είναι πανίσχυρο! Αλλά… – όπως όλα τα εργαλεία – εξαρτάται πώς το χρησιμοποιείς. Ναι, πολλές εταιρείες σπαμάρουν. Όχι η δική σου.
Έλα στα hounds.